Mlčenlivost

  • Jsme povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních,  jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu také vaše údaje nesmíme vydat třetí straně. 

Stížnost na Úřadě pro ochranu osobních údajů

  • Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se kdykoliv obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete řešit svůj problém s námi, abychom  mohli naše případné pochybení napravit.

Vaše práva

  • Máte právo na informace, které právě čtete.

  • Díky právu na přístup k informacím nás můžete kdykoli vyzvat abychom do 30 dnů doložili, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

  • Pokud se u Vás něco změní nebo přijdete na to, že máme Vaše osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

  • Právo na výmaz. Pokud z nějakého důvodu si budete přát, abychom vymazali veškeré Vaše údaje, které máme v našem systému, musíme vyhovět, ale máme na to 30 dní, abychom všechno pořádně smazali.

    • Ale pozor, v některých případech jsme vázáni zákonnou povinností – např. evidence vystavených daňových dokladů podle lhůty stanovené zákonem a v jiných případech stanovených zákonem.

    • Jakmile proces vymazávání dokončímenapíšeme Vám na email.

    • Nesmažeme Vaše údaje, které musíme uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

  • Pokud máte na tomto webu účet a přidáváte zde komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které jsou uchovávány, včetně všech údajů, které jsme kdy obdrželi.

  • Tím, že navštěvujete naši stránku nebo odebíráte naše newslettery, nám poskytujete své osobní údaje. Údaje jsou zpracovány tak, aby byly dodržovány veškeré předpisy GDPR.

Zabezpečení dat

  • Vaše data jsou u nás v bezpečí. Přijali jsme technická opatření, která zajišťují zabezpečení osobních údajů šifrováním přenosu dat pomocí HTTPS protokolu (ten zámeček, co je vedle naší URL adresy ;-)) a zabezpečili Vaše osobní údaje v souladu s čl. 32 GDPR.

Zpracovávání dat mimo EU

  • Vaše data jsou zpracována výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Kontakt na správce osobních údajů

  • Luboše Spálenku zastihneš na telefonním čísle 604 714 699 nebo ne emailové adrese: spalenka@chcitabulku.cz Případně některé doplňující kontakty jsou tu: https://www.chcitabulku.cz/kontakt/

Jak dlouho se budou Vaše data zpracovávat?

  • Vaše osobní údaje zpracováváme po dobu trvání Vašeho souhlasu, nejdéle však 10 let od udělení souhlasu nebo poslední objednávky.

Odkdy zpracováváme Vaše data?

  • V momentě, kdy nám zavoláte, napíšete email, začínáme data zpracovávat. Nebudeme a nechceme zpracovávat více dat než potřebujeme. Obvykle nám stačí mít Váš email a telefon.

 Odkud bereme Vaše kontaktní údaje?

  • Vaše kontaktní údaje získáme díky tomu, že nás budete kontaktovat

  • Vaše kontaktní údaje získáváme z cíleného vyhledávání na firmy.cz. Takto získané kontaktní údaje používáme k zasílání obchodních sdělení. Pokud si nebudete přát zasílat obchodní sdělení, stačí nám napsat a my Vám je zasílat již nebudeme. 

Důvod zpracování osobních dat

  • Osobní údaje jsou zpracovávány a ukládány především z důvodu kontaktování ohledně výhodných nabídek souvisejících s nabídkou služeb.

Správce webové stránky chcitabulku.cz

  • Správcem osobních údajů je Luboš Spálenka, který zodpovídá za provoz webové stránky chcitabulku.cz. Luboš Vaše údaje spravuje a určuje, na jak dlouho je bude zachovávat, zpracovávat a proč (nejdéle však po dobu 10 let). Vybírá si také další zpracovatele, s kterými data dále sdílí v souladu s GDPR.

  • Tyto zásady ochrany osobních údajů nabývají účinnosti 3.6. 2020.